Välkommen Lumi!

juli 9th, 2014 by tindra | Filed under Uncategorized.

Förra helgen spenderades på Agilitytävling i Piteå tillsammans med Anna-Maria och hundarna. Resultaten efter helgen blev inte många för hundarna, men vi hade med oss två rosetter och en efterlängtad uppflyttningspinne hem!

Tindra tog ÄNLTIGEN sista pinnen i hoppklass II och får nu starta i klass III. Debuten i hopptrean får hon göra på hemmaplan denna helg, men med Evelina som handler. Jag jobbar tyvärr hela helgen. Det ska bli spännande att få höra hur det går. Anna-Lena gjorde riktiga kanonlopp på agilitytävlingen i Härnösand samma helg med Silja och har nu två pinnar i både hopp- och agilityklass II. Så jätteroligt!

När vi kom hem igen från Piteå så for jag direkt för att hämta det jag gått i flera veckor och väntat på. Min lilla Lumi! Hon är född 2:a maj och är en valp efter Nigma Corroboree ”Bree” och NO SE FI UCH Request Star Warrior ”Timmy” och heter Request Sweet Sensation i stamtavlan. Det ska bli spännande att se vad det blir av denna underbara lilla filur! lumi6v

 

 


Leave a Reply