Hemsidan igång igen

november 4th, 2012 by tindra | Filed under Uncategorized.

Hemsidan har inte fungerat på ett tag, men nu hoppas jag att allt funkar som vanligt.

Idag gick jag och Linda på promenad med Tindra, Enya och Bree. Tindra och Enya blir så glada när Bree är med. Vi gick runt Fjällnäs och Andra sidan och passade på att fota lite. Det var lite dåligt med ljus så det var svårt att få till bra bilder. Efter promenaden åkte jag till brukshundklubben för att hjälpa till att frakta agilityhinder till ridhuset där vi kommer att ha vår vinterträning. Jag kom dock några minuter sent så nästan allt var inlastat redan, men jag åkte med till ridklubben och hjälpte till att lasta in grejerna i alla fall.

Efter hinderflytten plockade jag ut pinnarna jag använder till slalomträning och tränade lite med Bree. Hon blir säkrare och bättre för varje träningstillfälle. Vi ska ha vår officiella agilitydebut snart, på Piteås ridhustävling 17-18:e november. Ska såklart tävla med Tindra och Enya också. Hoppas bara att Tindra inte börjar löpa så att hon är i höglöp när vi ska dit..

Enya och jag har börjat på klickerkurs, för att Enya ska få lite mattetid och kursmiljö och för att jag ska få lite inspiration. Det ska bli spännande att se hur det går med vår cirkuskonst som hon ska lära sig..

Jag har även fått roliga besked från Siljas matte. Silja har blivit HD/ED-röntgad med resultaten A/ua (0). Så himla roligt! Och hon går just nu i sin mammas och halvsysters fotspår och tränar agility. Några bilder från hennes träningspass finns nu på hennes egen sida, under fliken kull 2.

Nä nu ska jag gå och sova så jag orkar upp imorgon. God natt!


Leave a Reply