Inget internet

juni 2nd, 2011 by tindra | Filed under Uncategorized.

Just nu har jag inget internet (igen) hemma. Jag återkommer med uppdateringar så fort det har löst sig.

MVH
Anna


3 Responses to “Inget internet”

  1. Linn skriver:

    sv: Jag förstod precis vad du menade, och det låter väldigt vettigt tycker jag :) Om hunden kommer med en boll när man sitter hemma så gör det ju ingenting om man kastar den några gånger till den, precis som du säger: hur kul är man om man avvisar hundens inbjudning till lek varje gång? Och det där med att hunden ska acceptera när man avslutar leken tycker jag är jätteviktigt :)

  2. Stinky skriver:

    Hörrö, gillar verkligen uppdateringen som du har! Speciellt bloggen då! Verkligen regelbundet.. typ vartannat år som gäller eller? ;)

Leave a Reply