10 april 2011

april 10th, 2011 by tindra | Filed under Uncategorized.

Idag har jag och Helena promenerat upp på Dundret med Enya och Aite. Tindra fick stanna hemma med valparna, något som hon inte var särskilt nöjd över. :P

Efter promenaden satte jag mig vid valplådan. Jisses vad snabbt det går! Nyss var valparna som små korvar och är ögonen öppna, dom kan gå, leka, morra och skälla. Och tänderna är på väg ut. Usch, snart är dom ”stora” valpar och ska flytta hemifrån.

Efter det var det bara att hoppa i duschen och sen gick jag, Helena och Linda till Alla tiders för att fika. Det var vi värda efter Dundretturen!

Idag har valparna blivit borstade för första gången. Inte för att det egentligen behövs, men för att vänja dom vid det. Det var inga som helst problem, hur snälla som helst.

På tisdag är dom hela tre veckor.

Nästa helg ska jag åka till Stockholm och Hundens Hus. Eftersom att vi inte ska ha med egna hundar den här gången så ska jag flyga dit. Men jag har redan ångest över att lämna valparna och hundarna. Men det ska nog gå bra. Är ju bara torsdag till måndag, men när dom är så här små så hinner det ju hända mycket på den tiden..

Nu ska jag äta lite kvällsfika och sen kolla lite tv. Om nu inte småttingarna vaknar förstås, då blir det att sitta där inne istället. :)

Det blev ett ganska bildlöst och tråkigt inlägg, men jag ska bättra mig! I promise! ;)


One Response to “10 april 2011”

  1. Kadja skriver:

    Känns som att de nyss bara var någon dag gamla. Blir otroligt valpsjuk :)

Leave a Reply